Čtvrtek, 8. června 2023

Nadcházející události

Zuzana Jorová

Marketingový a obchodní manažer

EuroPLX Noordwijk

12. 06. 2023 – 13. 06. 2023

EuroPLX, farmaceutická business akce zaměřená na navazování obchodních kontaktů, se tentokrát bude konat v Noordwijku, krásném pobřežním městě v Nizozemsku. S účastí zástupců mnoha farmaceutických, výrobních a výzkumných společností poskytuje tato akce neocenitelnou příležitost pro osobní setkání a networking.

Jako smluvní vývojová a výrobní organizace (CDMO) se specializací na výrobu cytostatických injekcí, si uvědomujeme význam EuroPLX jako strategické platformy pro rozšíření naší sítě, vytvoření spoluprací a představení našich služeb.

Jsme nadšeni, že přímo v Noordwijku bude Zuzana Jorová, což nám umožní posílit existující partnerství a objevovat nové příležitosti ve farmaceutickém sektoru.

Účast na EuroPLX 2023 přináší mnoho výhod. Umožňuje nám setkat se s potenciálními partnery, kteří se shodují s našimi strategickými cíli. Navíc je to efektivní způsob, jak se setkat s velkým počtem potenciálních partnerů v krátkém časovém rámci.

PDA Universe of Pre-Filled Syringes and Injection Devices Conference

17. 10. 2023 – 18. 10. 2023

Konference PDA Universe of Pre-Filled Syringes and Injection Devices je celosvětově uznávanou událostí věnované rozvoji oblasti systémů pro injekční léčivé přípravky. Konání této konference v okouzlujícím městě Göteborg slibuje podporu spolupráce, inovace a posun v této oblasti.

Na konferenci PDA se bude aktivně angažovat náš CBO, Radek Fialka. Jako účastník se aktivně zapojí do diskusí, bude navštěvovat informačních sezení, a bude aktivně budovat sítě kontaktů s odborníky ze stejného odvětví.

Kromě účasti bude Radek Fialka také prezentovat formou plakátu výstavbu naší nové linky na syringe a cartrige. Tato příležitost nám umožní představit náš pokrok v rámci tohoto projektu, získat cenné poznatky a zapojit se do smysluplných diskusí se účastníky konference.

Tato konference slibuje, že letos bude výjimečnou událostí, která přinese setkání předních představitelů odvětví, výzkumníků a profesionálů, kteří se věnují pokroku v oblasti stříkaček a injekčních zařízení. S napětím očekáváme zajímavé diskuse, výměnu poznatků a příležitost ovlivnit budoucnost tohoto odvětví.

CPHI Barcelona

24. 10. 2023 – 26. 10. 2023

CPHI Worldwide dlouhodobě patří mezi přední události, které spojují farmaceutické profesionály z celého světa. S Barcelonou jako hostitelským městem slibuje tato událost být místem inovace, výměny poznatků a příležitostí ke spolupráci. CPHI se pyšní zajímavým programem plným informačních sezení, panelových diskusí a příležitostí pro navázání kontaktů. Účastníci mohou prostřednictvím odborně vedených prezentací a interaktivních fór objevovat nejnovější trendy, pokroky a regulační novinky ve farmaceutickém průmyslu.

I tento rok sdílíme stánek s medacem. Na společném stánku bude také přítomna naše sesterská společnost Oncotec, což nám umožňuje reprezentovat se jako medac group a nabízet širší perspektivu a služby v moderním farmaceutickém průmyslu.

S týmem našich zaměstnanců, kteří jsou k dispozici pro setkání, se těšíme na setkání se stávajícími partnery, vytváření nových partnerství a prozkoumávání obchodních příležitostí. Každý zástupce má hluboké znalosti a odbornost ve svém oboru, což zaručuje, že návštěvníci našeho stánku budou mít přístup k správným osobám, které budou schopny zodpovědět jejich konkrétní potřeby a požadavky.

18. 4. 2024 | Články Události

Linka 3 – DCAT Announcement Forum

Měli jsme možnost prezentovat informace o naší syringové lince, jejíž komerční capacity budou k dispozici v roce 2025.
čtěte více
7. 2. 2024 | Články Události

Poznačte si datum: Události, kterých se zúčastníme

V následujících měsících máme před sebou řadu vzrušujících událostí a těšíme se na setkání s vámi!
čtěte více
9. 1. 2024 | Články Novinky

2023 milníky

Rok 2023 představoval pro naši společnost zásadní kapitolu. Podívejte se na milníky, kterých jsme loňský rok dosáhli.
čtěte více