Pátek, 10. listopadu 2023

Největší milník roku 2023: Linka 3 se stává realitou

Radek Fialka

Chief Business Officer

Nedávno jsme dosáhli jednoho z největších milníků v letošním roce, když se naše Linka 3 konečně stala nedílnou součástí naší budovy a čistých prostor. Tento milník byl ústředním bodem harmonogramu jak Linky 3, tak centrální pracovišť.

Linka 3 se nyní nachází na svém definitivním místě, integrována do našich čistých prostor. Listopad přinese další výzvu, a to zprovoznění izolátoru a společnou regulaci čistých prostor a jednotlivých modů izolátoru. Po Vánocích se pak chystáme na komplexní zkoušky jednotlivých celků.

Po Vánocích naváže OQ čistých prostor, následované SAT linky. Po této fázi začneme chystat na okamžik, kdy budeme moci naši Linku 3 představit Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv. Rok 2025 pak přinese období, kdy budeme mít čas na optimalizaci, dokončení detailů a připravení na komerční provoz. Jsme plní očekávání a nadšení, co nám budoucí rok přinese!

Pokud chcete nahlédnout do naší budoucnosti a prohlédnout si, jak vypadá naše nová linka, neváhejte se podívat na fotogalerii. Tento rok je pro nás nesmírně vzrušující a jsme nadšení, že vás můžeme pozvat na tuto cestu spolu s námi.

18. 4. 2024 | Články Události

Linka 3 – DCAT Announcement Forum

Měli jsme možnost prezentovat informace o naší syringové lince, jejíž komerční capacity budou k dispozici v roce 2025.
čtěte více
7. 2. 2024 | Články Události

Poznačte si datum: Události, kterých se zúčastníme

V následujících měsících máme před sebou řadu vzrušujících událostí a těšíme se na setkání s vámi!
čtěte více
9. 1. 2024 | Články Novinky

2023 milníky

Rok 2023 představoval pro naši společnost zásadní kapitolu. Podívejte se na milníky, kterých jsme loňský rok dosáhli.
čtěte více